Fondat de Rudy Teianu, Turmeric et Cardamom este un proiect născut dintr-o mare pasiune pentru mâncarea de bună calitate, pregătită cu imaginație, din ingrediente curate, și prezentată simplu și natural.

31776132_1452611781511019_3631369886418075648_n.jpg
 

Cum înțelegem noi lucrurile

Am creat rețetele noastre ținând cont de anotimpuri, produse locale și având în minte starea de plăcere pe care dorim să o împărtășim prin ceea ce facem.

Veți găsi la noi terine și paté vegetariene sau vegane; tarte dulci și sărate cu influențe oriental-asiatice, coapte în aluat fraged, făcut proaspăt, în fiecare zi; torturi delicioase, în care ne dorim să simțiți aroma ingredientelor și pentru care folosim cât mai puțin zahăr; trufe pe care le îmbrăcăm în ciocolată și cacao Valrhona; dulciuri și feluri sărate, fără gluten și fără lactoză.

Ne dorim să vă simțiți răsfățați și tratați cu grijă ori de câte ori veți gusta mâncarea pregătită de noi și de aceea căutăm constant ingrediente curate, pe care să le preparăm minim, în așa fel încât să le prezervăm cât mai bine proprietățile naturale.


Ingredientele pe care le folosim

Folosim ciocolată și cacao Valrhona; lapte, unt, ouă, făină, iaurt, ulei de măsline și sare certificate organic; legume și verdeață dintr-o grădină de familie din apropierea Bucureștiului. Nu prăjim nimic și nu folosim vase de teflon. Nu adăugăm conservanți, coloranți sau arome artificiale. Folosim ambalaje ecologice ori de câte ori este posibil.


Sărbători și evenimente

Pentru sărbatori pregătim mereu meniuri speciale din care veți putea comanda în avans, pentru acasă, dar și cadouri personale sau corporate.

Evenimentele sunt un alt mod în care ne puteți cunoaște, pentru că felul în care prezentăm mâncarea este foarte important pentru noi. Vă putem propune meniuri personalizate, care se potrivesc cu locația și conceptul evenimentului, și pentru care putem asigura logistica.

Abia așteptăm să ne vizitați!

04_despre.jpg